6 juvenils faran la pretemporada amb el primer equip

De cara als primers entrenaments de l’equip amb Manolo Márquez al capdavant sis juvenils s’afegiran a aquestes sesions de pretemporada per tal de comptar amb un nombre suficient de jugadors mentre s’acaba de confeccionar la plantilla. Alguns dels jugadors que aquesta darrera temporada han aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor podrien, fins i tot, acabar tenint fitxa amb el primer equip.

D’una banda trobem a jugadors que ja han acabat la seva etapa de juvenil amb la UE Sant Andreu. Aquest és el cas d’Eric Martínez, Ferran Roca i Oriol Fernández. Per l’altra, trobem el cas de Jordi Méndez, Joel Armengol i el nou fitxatge pel juvenil A, el porter Iván Fajardo, que arriba cedit del RCD Espanyol.

Els entrenaments comencen demà dimecres, 15 de juliol, a les 18:30h. Els aficionats que així ho desitgin podran assistir per veure les primeres passes del Sant Andreu 2015/16.

Més en

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018

Apunta’t al Campus d’Estiu 2018 del Sant Andreu!

Premsa23 d'abril de 2018