6 juvenils faran la pretemporada amb el primer equip

De cara als primers entrenaments de l’equip amb Manolo Márquez al capdavant sis juvenils s’afegiran a aquestes sesions de pretemporada per tal de comptar amb un nombre suficient de jugadors mentre s’acaba de confeccionar la plantilla. Alguns dels jugadors que aquesta darrera temporada han aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor podrien, fins i tot, acabar tenint fitxa amb el primer equip.

D’una banda trobem a jugadors que ja han acabat la seva etapa de juvenil amb la UE Sant Andreu. Aquest és el cas d’Eric Martínez, Ferran Roca i Oriol Fernández. Per l’altra, trobem el cas de Jordi Méndez, Joel Armengol i el nou fitxatge pel juvenil A, el porter Iván Fajardo, que arriba cedit del RCD Espanyol.

Els entrenaments comencen demà dimecres, 15 de juliol, a les 18:30h. Els aficionats que així ho desitgin podran assistir per veure les primeres passes del Sant Andreu 2015/16.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS