Acte de presentació del primer equip de la UE Sant Andreu

Aquest proper dimecres, 29 de juliol, el primer equip del Sant Andreu 2015/16 serà presentat davant l’afició al Narcís Sala. L’equip, encara en procés de construcció, es posarà a prova en el primer test de pretemporada i es podran veure les noves cares de la plantilla. Aprofitant l’avinantesa, els quadribarrats disputaran la V edició del Trofeu Memorial Narcís Sala en un matx que els enfrontarà al FC Martinenc.

En la present edició comptarem amb la presència de la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu, que obrirà l’acte amb el seu repertori musical a les 19h. Tot seguit els jugadors aniran saltant a la gespa i l’afició podrà escoltar els parlaments a càrrec del president del club, Manuel Camino, el flamant nou entrenador, Manolo Márquez, i el capità del primer equip. A més, també es farà un reconeixement als integrants de la plantilla del primer equip de la UE Sant Andreu de bàsquet, que finalment ha assolit l’ascens a la Tercera Divisió Catalana.

Just abans de començar el partit (previst a les 20:30h), la banda simfònica interpretarà l’himne del club, que serà acompanyat per la veu de Natalia Sánchez, moment que clourà la presentació i donarà pas al Trofeu Memorial Narcís Sala. L’entrada és gratuïta; tots al camp amb la quadribarrada!

 

Més en

Futbol Base: horaris 25 i 26 de març

Premsa23 de març de 2017

Adri Arjona: “Celebro més donar una assistència que marcar un gol”

admin23 de març de 2017

Les lesions passen factura (0-2)

Premsa22 de març de 2017

Futbol Base: estat dels equips andreuencs

Premsa22 de març de 2017