Albert Yagüe, pólvora per a la davantera quadribarrada

El davanter Albert Yagüe (27 de març de 1985) és nou jugador de la UE Sant Andreu. El futbolista format a les categories inferiors de l’Espanyol va ser part d’un equip històric, que la temporada 2003/04, en categoria juvenil, va aconseguir la lliga de Divisió d’Honor, la Copa del Rei i el sotscampionat de la Copa de Campions. Del 2002 al 2006 va jugar al filial dels periquitos i va debutar amb el primer equip durant la temporada 2005/06 en un partit contra el Real Madrid, on va subsstituir Ivan De La Peña. A partir d’aquí, el nou davanter quadribarrat ha militat a un nombre considerable d’equips: Lorca Deportiva, SD Eibar, Melilla, Cultural Leonesa, Dinamo Tbilisi, Badalona i el Castelló, equip del que arriba procedent. En aquesta darrera temporada el seu equip va ser campió del grup 6 de Tercera Divisió i Yagüe va tenir un paper fonamental, anotant 10 dianes en 34 partits disputats (30 com a titular) i jugant un total de 2454 minuts.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS