Carroza tanca la seva segona etapa a la UE Sant Andreu

Alberto Carroza ha signat amb el C.F. Badalona i, per tant, no seguirà a la UE Sant Andreu la propera temporada. El migcentre de Santa Coloma de Gramanet tanca, així, la seva segona etapa com a futbolista de l’entitat andreuenca, en la que ha estat un futbolista molt estimat per l’afició i on ha deixat treball, sacrifici i, el que més aficionats recordaran, l’únic gol quadribarrat a l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid al Vicente Calderón, una diana màgica que fins i tot va permetre somniar a la parròquia andreuenca amb una victòria enfront el futur campió de Lliga BBVA i finalista de la UEFA Champions League. Aquesta segona etapa al Narcís Sala de Carroza es tanca amb dues temporades, tot i que en total, amb el conjunt quadribarrat, ha disputat un total de 73 partits. En la seva nova aventura a la Segona Divisió B l’acompanyarà José Miguel Morales, que ja es va desvincular del club dies enrere. Des de la UE Sant Andreu desitgem molta sort tan a “Carro” com a Morales en aquest nou repte i els agraïm la seva entrega i dedicació pels nostres colors.

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018