Carroza tanca la seva segona etapa a la UE Sant Andreu

Alberto Carroza ha signat amb el C.F. Badalona i, per tant, no seguirà a la UE Sant Andreu la propera temporada. El migcentre de Santa Coloma de Gramanet tanca, així, la seva segona etapa com a futbolista de l’entitat andreuenca, en la que ha estat un futbolista molt estimat per l’afició i on ha deixat treball, sacrifici i, el que més aficionats recordaran, l’únic gol quadribarrat a l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid al Vicente Calderón, una diana màgica que fins i tot va permetre somniar a la parròquia andreuenca amb una victòria enfront el futur campió de Lliga BBVA i finalista de la UEFA Champions League. Aquesta segona etapa al Narcís Sala de Carroza es tanca amb dues temporades, tot i que en total, amb el conjunt quadribarrat, ha disputat un total de 73 partits. En la seva nova aventura a la Segona Divisió B l’acompanyarà José Miguel Morales, que ja es va desvincular del club dies enrere. Des de la UE Sant Andreu desitgem molta sort tan a “Carro” com a Morales en aquest nou repte i els agraïm la seva entrega i dedicació pels nostres colors.

Més en

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018

Segovia: ‘La il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és’

Premsa17 de maig de 2018