El Sant Andreu de bàsquet competirà a Tercera Catalana

El primer equip de la UE Sant Andreu de bàsquet finalment competirà a Tercera Catalana la propera temporada després que la Federació hagi confirmat la inscripció dels andreuencs a la categoria. Tot i no poder accedir al playoff d’ascens la darrera campanya, culminada amb una segona volta estratosfèrica, hi ha equips que han haut de renunciar a la Tercera Catalana en no poder concretar una sèrie de requisits. D’aquesta manera, el primer equip quadribarrat assoleix l’ascens en el seu primer any de vida, fet que només havia succeït dos cops a Catalunya anteriorment. L’enhorabona, nois!

Aprofitem per recordar-vos que el bàsquet andreuenc segueix buscant nous jugadors. Per a més informació truqueu al 664 541 031 o envieu un correu a inscripcions@uesabasket.com

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019