El Sant Andreu de bàsquet competirà a Tercera Catalana

El primer equip de la UE Sant Andreu de bàsquet finalment competirà a Tercera Catalana la propera temporada després que la Federació hagi confirmat la inscripció dels andreuencs a la categoria. Tot i no poder accedir al playoff d’ascens la darrera campanya, culminada amb una segona volta estratosfèrica, hi ha equips que han haut de renunciar a la Tercera Catalana en no poder concretar una sèrie de requisits. D’aquesta manera, el primer equip quadribarrat assoleix l’ascens en el seu primer any de vida, fet que només havia succeït dos cops a Catalunya anteriorment. L’enhorabona, nois!

Aprofitem per recordar-vos que el bàsquet andreuenc segueix buscant nous jugadors. Per a més informació truqueu al 664 541 031 o envieu un correu a inscripcions@uesabasket.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS