Finalitza el II Campus de Porters dirigit per José Miguel Morales

11403168_104122116600104_1447142141428384083_nLa UE Sant Andreu ha organitzat per segon any consecutiu el Campus de Porters que dirigeix José Miguel Morales, l’ex porter i capità dels quadribarrats. El curs ha tingut una primera tanda la setmana del 29 de juny al 3 de juliol i una segona del 6 al 10 del present mes. Aquesta iniciativa també compta amb l’ajuda d’Alberto Carroza, migcentre dels quadribarrats i les marques Uhlsport i RedSport Proclub com a proveïdores oficials.

En aquesta segona edició les places es van esgotar únicament en 3 dies i es va ampliar el nombre de nens que s’hi podien inscriure: així, si l’any passat van assistir-hi 20 la primera setmana i 20 la segona, aquest estiu han estat 29 i 24 respectivament els que han participat en aquest curset. Durant aquests dies, el veterà ex capità i porter de la UE Sant Andreu, José Miguel Morales, el millor porter de la Segona Divisió B, ha ensenyat a nenes i nens de 4 a 16 anys com estirar-se lateralment per fer una aturada, blocar una pilota, millorar el seu joc de peus, dominar el joc aeri, etc. Un exemple n’és en Sergi Sánchez, que durant aquests dies ha fet aturades tan espectaculars com la que podeu veure en el següent vídeo.

És un curs de tecnificació on, a més, les fotografies i la resta de materials enregistrats arribaran als nens i als pares. Morales afirma que li agrada aquesta iniciativa ja que és “una cosa que faig durant tot l’any”. En aquest Campus participen porters que estan vinculats amb equips del futbol base de la UE Sant Andreu i d’altres que no. Alberto Carroza, que porta anys treballant amb Morales en quant a la preparació de porters, apunta que hi ha una doble vessant en aquest curset, que és “aprendre i, alhora, passar-s’ho bé”. En aquest sentit, a finals de cadascuna de les dues setmanes que dura el Campus, els nens arriben a rebre regals com guants o samarretes de porters de Primera Divisió, com Ter Stegen, Sergio Asenjo o Kiko Casilla, que Morales i Carroza han anat obtenint al llarg de la temporada a través de contactes.

11700862_102000423478940_3116627411798202451_nAquest any la calor ha jugat un paper més protagonista de l’habitual, amb una onada de vent càlid pràcticament sense precedents. Per a la protecció dels joves porters, cada poc temps es posaven crema protectora, es refrescaven i, també, s’activava el sistema de reg del Narcís Sala. Els pares han pogut seguir el dia a dia dels seus fills a través d’una pàgina de Facebook creada pel propi Morales a tals efectes. El ja ex futbolista de la UE Sant Andreu, malgrat la seva sortida del club, ha deixat oberta la porta a realitzar aquest mateix Campus l’any vinent al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS