Hugo Fernández aterra al Narcís Sala

El mig del camp quadribarrat es va completant mica en mica i des d’ara comptarà amb la presència d’un jove futbolista que arriba provinent de l’AEC Manlleu. Es tracta d’Hugo Fernández Molina (13 de gener de 1994), un migcentre que la temporada passada no va tenir gaire sort amb les lesions però que anteriorment havia deixat mostres de la seva classe al futbol base de la UE Cornellà, on sent cadet ja va jugar a Divisió d’Honor. D’allà, el futbolista nascut a Terrassa va marxar al filial del Blackburn Rovers, equip amb el que va ser campió d’Anglaterra sots-18 i sots-campio de la Youth Cup: fins i tot va arribar a ser convocat amb el primer equip i el Liverpool li va seguir la pista un temps.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS