Melo, Aumatell i Noguera, primeres cares del Sant Andreu 2015/16

El primer equip de la UE Sant Andreu va agafant forma durant aquesta setmana, tal com va avançar el dia de la seva presentació l’entrenador quadribarrat Manolo Márquez. Avui, el club fa oficials els fitxatges de Melo Cortés, Jordi Aumatell i Joan Noguera.

Melo Cortés (24 d’agost de 1983) torna al club després d’un any. El defensa ja va vestir la samarreta quadribarrada durant 3 temporades (2011.2014) provinent del Cornellà, on va ser el pitxitxi del grup 5 de Tercera Divisió amb 20 dianes, tot un registre per un futbolista de perfil defensiu. Melo inicia, doncs, la segona etapa a l’entitat andreuenca, després que el 2014 marxés amb rumb al Cerdanyola, també a Tercera Divisió.

Jordi Aumatell (28 de juny de 1991) és un jove davanter que arriba després d’una temporada complicada a l’AEC Manlleu, on va aconseguir marcar 5 gols. Abans, Aumatell també havia jugat a la UE Llagostera i al Girona “B”.

NOGUERA

Per últim, el club incorpora a Joan Noguera, que arriba del filial del CE Sabadell, que aquest any també ha estat a Tercera Divisió, on ha jugat les darreres dues temporades. Noguera és un central fort que, a més d’amb els arlequinats, també va militar al Gavà i a la Gramanet, club on va debutar després d’una temporada al juvenil a Divisió d’Honor.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS