Morales no seguirà a la UE Sant Andreu

El porter del primer equip i capità José Miguel Morales (26 de desembre de 1976) no formarà part de la plantilla del primer equip la propera temporada. La disminució del pressupost de cara a la propera temporada ha estat determinant per la no continuïtat del jugador quadribarrat.

Morales ha esdevingut, durant les 7 temporades que ha defensat la samarreta quadribarrada, més que un jugador qualsevol. Ha estat capità, emblema, patrimoni i llegenda viva d’aquest club. Els seus valors, la seva dedicació i compromís i els èxits assolits pel club en la seva etapa al Sant Andreu l’avalen i és el 4t jugador que més partits oficials ha disputat a la història del club, amb 276, només per darrere d’ Antonio Martín (286), Guillermo Tovar (331) i Antonio Moya (332).

La UE Sant Andreu vol agrair profundament els anys del capità Morales a l’entitat, demostrant competitivitat, sacrifici i estima pel club en cada partit que ha disputat. El club li desitja la millor de les sorts en el seu futur immediat i li transmet que, un cop acabada la seva carrera damunt els terrenys de joc, té les portes de la UE Sant Andreu obertes per tornar.

El club, a més, estudiarà de quina manera fer-li un homenatge a José Miguel Morales.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS