Víctor, Jilmar, Guzmán i Alcover no segueixen a la UE Sant Andreu

Després de 9 anys vinculat al club, Víctor Alonso marxa de l’entitat quadribarrada. L’etapa del mitja punta al primer equip ha estat marcada, malauradament, per les lesions però damunt del terreny de joc ha demostrat tenir molta qualitat pel futbol.

Jilmar Torres canviarà d’aires i marxa al Levante Atlético. El lateral format a la cantera del Sant Andreu s’incorpora a les files d’un club professional després de 2 temporades amb fitxa del primer equip, tot i que en la seva etapa de juvenil ja va gaudir d’oportunitats amb Piti Belmonte a la banqueta.

Iván Guzmán ha fitxat pel CE Hospitalet i, per tant, tornarà a la categoria de bronze del futbol espanyol. L’extrem va arribar procedent del Manlleu de Tercera Divisió i durant aquestes dues temporades s’ha erigit com un dels futbolistes més compromesos a l’equip.

Per últim, Ton Alcover també ha posat rumb a les files del conjunt riberenc. El jugador va arribar l’estiu de 2013 procedent de l’Ontinyent i després de 2 anys a l’entitat quadribarrada jugarà a la Segona Divisió B. El migcampista s’havia convertit en un dels capitans del primer equip.

Des del club volem desitjar molts èxits a aquests futbolistes en un futur proper i els agraïm profundament la seva entrega i dedicació.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS