Xavi Pluvins torna a casa

La nova incorporació del primer equip és la de Xavi Pluvins (7 de juliol de 1994), un jove futbolista que juga al mig del camp i arriba provinent de la UDA Gramenet, on ha jugat les darreres dues temporades, una a Tercera Divisió i l’última a Primer Catalana. Tot i que el seu equip no ha fet una bona temporada, ell ha estat el jugador més destacat, jugant 33 partits (de 34 que té la lliga) amb 2.622min, fent un gol i veient 9 targetes grogues

Anteriorment, ja havia jugat al juvenil dels de Santa Coloma, a més del Bellvitge i al CF Badalona, equip amb el que va estar a Divisió d’Honor. Però si per una raó el de Pluvins és un fitxatge especials és perquè torna a casa, ja que durant 6 anys va estar vinculat a la UE Sant Andreu en categories inferiors, des d’aleví fins a cadet.

Pluvins és del poble de tota la vida: viu a 5min del Narcís Sala i molts dels seus familiars són socis del club. Pluvins, al signar el seu contracte, afirmava que ha complert “un somni a nivell esportiu”, i per això s’ha quedat amb els andreuencs i ha rebutjat la oferta que tenia d’un filial.

Des del club ens congratulem de la seva tornada a casa i li desitgem molts èxits aquesta temporada.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS