Agustín Cos es queda a Sant Andreu

Agustín Sebastián Cos (Buenos Aires, 24 de març de 1995) és oficialment nou jugador de la UE Sant Andreu després que el futbolista argentí amb nacionalitat italiana hagi signat el seu contracte amb l’entitat quadribarrada aquesta mateixa tarda. Agustín ha acabat convencent el cos tècnic de Manolo Márquez aquesta pretemporada, durant el qual fins i tot va jugar 60 minuts en el partit de presentació del primer equip enfront el FC Martinenc.

Agustín arriba provinent de la UDA Gramanet, on aquesta darrera temporada va ser una peça recurrent als esquemes de l’equip de Santa Coloma i va fer 4 gols. Anteriorment es va formar al seu país natal, Argentina, on va jugar al juvenil del Club Atlético Tigre i va arribar a disputar 5 partits amb el filial quan només tenia 18 anys. Aquesta darrera temporada, abans de signar amb la Gramanet, va fer una pretemporada de 2 mesos amb la Lamm International Sport, que va complementar amb un part al Masnou i al Badalona.

El nou futbolista andreuenc és un mitjapunta ràpid, amb potència i garantia, a més, de treball defensiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS