Dani Guerrero, experiència de Segona B pel Sant Andreu

El migcampista Dani Guerrero Gómez (19 de desembre de 1981) és oficialment nou jugador de la UE Sant Andreu. El futbolista de Santa Coloma de Gramenet, que era a prova durant els entrenaments de pretemporada del primer equip i fins i tot va jugar contra el Vilassar de Mar, ha signat per les properes dues temporades per l’entitat quadribarrada. Guerrero és un jugador que durant les darreres 13 temporades ha militat sempre en equips que han estat a la Segona Divisió B: Gramenet, Figueres, Huesca, Real Unión, Lleida, Jaén, Gavà, Badalona, Noja i Sestao River, arribant a una xifra de més de 350 partits jugats a la categoria de bronze del futbol espanyol. Als seus 33 anys es tracta d’un reforç de luxe per la medul·lar quadribarrada i des del club li donem la benvinguda i li desitgem èxits en la seva etapa a Sant Andreu de Palomar.

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017