El bàsquet andreuenc prepara l’assalt a la Segona Catalana

En el seu primer any de vida, el sénior masculí de la UE Sant Andreu de bàsquet va assolir l’ascens a la Tercera Divisió Catalana, un èxit més que satisfactori tenint en compte que els inicis del conjunt andreuenc varen ser complicats. Durant l’acte de presentació del primer equip de futbol quadribarrat es va retre un petit homenatge al bàsquet de l’entitat, que lluny de conformar-se amb aquest ascens, és ambiciós de cara a la propera temporada i buscaran una nova gesta, ara si, amb més temps per planificar aquesta propera campanya.

Les primeres noves cares conegudes del primer equip de bàsquet, que es van conèixer en un acte que va comptar amb la presència del president Manuel Camino, són Sergi Llorens, Víctor Redondo, Oriol Peláez, Manuel Garrido i Marc Figols, tots ells convençuts que aquesta temporada el Sant Andreu pot optar a pujar novament de categoria; a més, destaquen el bon ambient que es respira a l’equip i venen motivats i amb ganes de treballar de cara a assolir els objectius plantejats de cara a la campanya 2015/16, un any que promet emocions fortes pels amants del bàsquet andreuenc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS