El campió comença la defensa del títol

El Sant Andreu, emparellat al grup 3 del Torneig d’Històrics organitzat pel FC Martinenc, inicia aquesta tarda la defensa del campionat aconseguit en la darrera edició, on van superar a la final el Badalona per 2 gols a 1. Aquest any els de Manolo Márquez han quedat emparellats amb la UE Sants i la UE Rubí, proper rival a la Copa Catalunya.

Al ser cap de sèrie del grup, els andreuencs debutaran contra el perdedor del partit que enfrontarà els seus dos rivals al grup, programat per les 18h; tot seguit, jugaran contra el guanyador. Cal recordar que en aquesta fase prèvia els partits tenen una durada de 45 minuts. En cas de superar aquesta primera fase, els quadribarrats disputarien la segona semifinal del torneig dissabte 8 a les 20h contra el campió del grup 4, on juguen FC Martinenc, CF Montañesa i CE Hospitalet. A l’altre part del quadrant la semifinal ja està definida: CE Júpiter contra EC Granollers.

Per al dia d’avui, Manolo Márquez ha convocat 16 jugadors: Manu Martín, Ivan Fuentes, Agustin Cos, Andrés Borges, Xavi Jimenez, Ferran Roca, Jordi Mendez, Carlos Garcia, Guille Lopez, Joel Armengol, Carlos Martinez, Alberto Garcia, Toni Larrosa, Oriol Fernandez, Gerard Enrich i Mario Villaescusa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS