El juvenil A planta cara a tot un Segona B

En un canvi d’última hora no ha estat el primer equip de la UE Sant Andreu el que ha anat a la Pobla de Mafumet a enfrontar els tarragonins el dia de la seva presentació oficial davant l’afició, sinó que ha estat el conjunt de Divisió d’Honor dirigit per Rubén García: el juvenil A. Malgrat la derrota i la diferència de nivell entre ambdós conjunts, els andreuencs han fet un partit molt bo i han merescut marxar del Municipal amb algun gol al sarró, però un brillant Varo ho ha impedit en diverses ocasions.

Els homes de Martín Posse, nou equip del grup 3 de Segona Divisió B, han plantejat un partit de control de possessió i basculació per tal de trobar forats a les esquenes de la defensa del Sant Andreu. Al principi del partit Iván Vidal ja ha avisat Joan amb un xut que el meta ha aturat en dos temps i Carlos Esteve n’ha tingut una de claríssima (5’) però no ha aconseguit rematar bé una bona contra conduïda per Víctor García i Iván Vidal. Joel ja ha posat a prova Varo gairebé a l’equador del primer temps (19’) amb una voleia que el porter ha refusat a córner.

Quant el Sant Andreu semblava estar més còmode la Pobla de Mafumet ha forçat un penal en un atac per la banda esquerra. Iván Vidal s’ha encarregat de transformar la pena màxima (32’), ajustant el seu xut al pal dret de Joan, que havia endevinat la trajectòria. Pocs minuts després Esteve ha desaprofitat una acció claríssima per sentenciar el partit i Toni Larrossa ha pogut empatar (36’) amb un xut desviat per Varo a córner. Abans del descans Joan ha hagut de lluir-se (43’) a la sortida d’un servei de cantonada.

Després de la represa i amb equips pràcticament nous, la Pobla ha enviat una pilota al travesser en la primera jugada de la segona part. Aleshores, però, els homes de Rubén García han fet una passa endavant i han gaudit d’oportunitats magnífiques per empatar: una bona internada de Carlos Martínez ha estat a punt de trobar una bona rematada (51’) i més endavant Varo ha refusat una doble ocasió claríssima (62’) amb xuts de Kiss i Carlos Martínez. Encara en tindria una altra de claríssima Jose a passada de Carlos (69’), però novament l’incommensurable porter tarragoní aturava amb una gran estirada.

En els darrers compassos de partit i amb el matx totalment trencat, els homes de Martín Posse han aconseguit el segon, amb una rematada acrobàtica i de tisora d’Emana (82’) després d’agafar una pilota morta dins l’àrea servida des del córner. Malgrat el resultat, els homes de Rubén García han fet un partit excel·lent i han posat les coses difícils a un conjunt que la temporada vinent disputarà la Segona Divisió B.

FITXA TÈCNICA

CF Pobla de Mafumet (2): Varo, Vadillo (Gabi López, 46’), Marcelo (Pol, 64’), Iván Vidal (Cedric, 46’), Calavera (Espasandín, 64’), Joaqui (Cristian, 46’), Carlos Esteve (Emana, 64’), Víctor García (Gil, 46’), Alfons (Raúl, 46’), Kike Tortosa (Roger, 46’) i Vela (Álvaro, 73’).

UE Sant Andreu (0): Joan (Iván, 46’), Carlos García (Valls, 46’), Xala (Roca, 46’), Alberto (Óscar, 46’), Sierra (Parra, 75’), Guille (Jose,46’), Joel (Kiss, 46’), Juanjo (Abel, 78’), Kevin (Carlos Martínez, 46’), Alberto (Quesada, 71’) i Larrosa (Fuentes, 71’).

Marcador: 1-0, 32’, Iván Vidal (p); 2-0, 82’, Emana.

Àrbitre: Sr. Ávalos Barrera (Anoia). Ha amonestat al local Vela (14’) i al visitant Carlos García (34’).

Incidències: Partit de presentació de la plantilla de la temporada 2015/16 de la Pobla de Mafumet disputat a l’Estadi Municipal.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS