El juvenil A queda 4º a la 35ª edició del Torneig CF Blanca Subur

Els homes entrenats per Rubén García no van aconseguir passar a la final del Torneig i van perdre en el partit del 3r i 4t lloc contra el RCD Espanyol per 2 gols a 0. Abans, els andreuencs estaven emparellats al grup B amb la UE Cornellà i el CF Damm. Per altra banda, CF Blanca Subur, Josep Mª Gené Ass. Esp. i RCD Espanyol conformaven el grup A.

En el primer partit, els andreuencs van caure per 1 gol a 0 amb el CF Damm, mentre que en el segon van aconseguir batre el juvenil del Cornellà amb el mateix resultat, amb gol de Carlos García. En la final de consolació, els quadribarrats no van poder amb l’Espanyol, mentre que a la final el juvenil B de la Damm va guanyar per 2 a 0 al Josep Maria Gené.

D’aquesta manera el juvenil andreuenc va acumulant preparació de cara a la nova temporada a Divisió d’Honor. Després del partit enfront la Pobla de Mafumet han estat dies amb partit cada dia (a 70 minuts) on Rubén García ha pogut fer jugar tots els seus futbolistes amb l’ajuda del juvenil B. Recordem que el juvenil A començarà la lliga el primer cap de setmana de setembre al camp del CD Ebro.

Foto: Un instant del partit que el juvenil va disputar amb el CF Pobla de Mafumet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS