El Sant Andreu acaba la pretemporada amb un trofeu i amb bones sensacions

El Sant Andreu ha hagut d’anar a la tanda de penals per superar el Vilassar de Mar en un partit on els homes de Manolo Márquez han hagut de remuntar un resultat advers. L’encert d’Albert Yagüe, bigolejador avui, i la magistral actuació als penals del meta Iván Fuentes han estat determinants de cara a la consecució d’aquest trofeu.

Al quart d’hora de partit els locals s’han avançat a pilota aturada: un córner centrat per Alberto Manga al segon pal ha servit a Soufiane per posar el cap i superar la defensa andreuenca. La reacció dels quadribarrats, però, ha arribat ràpid: sis minuts més tard Albert Yagüe ha recuperat una pilota a la zona de tres quarts en camp ofensiu i ha batut Imanol amb un xut ras i creuat des de fora l’àrea. A la mitja hora el Sant Andreu ho tornava a intentar amb una gran jugada per banda d’Hugo Fernández que Xavi Jiménez no ha acabat de rematar bé.

Tant els locals com els visitants ho intentaven amb tímides ocasions que els porters podien blocar amb certa facilitat; malgrat tot, abans del decans el partit s’ha tornat a animar. D’una pilota refusada per la defensa dels del Maresme, Andrés Borges ha tret una bona passada llarga cap a Xavi Jiménez, que des de la banda dreta i de primeres ha col·locat una gran centrada al cor de l’àrea perquè Albert Yagüe tornés a mullar i avancés el Sant Andreu. Quan semblava que el marcador no es tornaria a moure a la primera part, una nova acció a pilota parada ha igualat el partit: de nou Alberto Manga, en aquest cas amb una falta, ha trobat Soufiane, que l’ha deixat enrere perquè Blanchart, a boca de canó, empatés el partit.

Després de la represa el partit s’ha calmat, amb l’entrada d’un 11 completament nou per part del Vilassar de Mar. Les ocasions més perilloses han estat un llançament de falta de Payán, un intent de vaselina de Yagüe i un u contra u que Cristian López no ha aprofitat davant una gran aturada amb el peu d’Iván Fuentes. La més clara del segon temps, però, ha estat un pal d’Hugo Fernández després d’una jugada de gran qualitat prop de la frontal de l’àrea.

Amb el partit finalitzat els penals han decidit el trofeu. Tot i un mal inici en el xut per part dels dos equips, finalment els andreuencs han aconseguit superar els homes de Manel Moya gràcies a l’encert d’un inspiradíssim Iván Fuentes, que ha aturat fins a 4 penals. Amb aquest partit el Sant Andreu finalitza la pretemporada. Ara ja va de debò. Proper partit, primera jornada de lliga: UE Sant Andreu – CD Masnou, diumenge 23 d’agost a les 20h al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar (2): Imanol, Javi González, Adrià Blanchart, Peque, Eduard Marcel, Lluís Tejero, Soufiane, Marcos López, Marc Masip, Alberto Manga i Arnau Basagaña. També han jugat: Uri, Pol Huerta, Jose, Mario, Sergio Jiménez, Aldo, Cristian López, Joan Batlle, Jariga Cámara, David Biyong, Bruno i Jose Sánchez.

UE Sant Andreu (2): Iván Fuentes, Jordi Méndez, David Payán, Aitor Torres (Xavi Pluvins, 46’), Andrés Borges, Melo cortés, Xavi Jiménez, Dani Guerrero (Ferran Roca, 67’), Kevin Gissi (Agustín Cos, 78’), Albert Yagüe i Hugo Fernández.

Marcador: 1-0, 15’, Soufiane; 1-1, 21’, Yagüe; 2-1, 42’, Yagüe; 2-2, 45’, Blanchart.

Targetes: Al local Pol Huerta (47’) i al visitant Aitor Torres (5’)

Incidències: Partit corresponent a la XIX edició del Memorial “Tèfano” disputat al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS