El Sant Andreu cau a la primera ronda del Torneig d’Històrics

Amb un equip format bàsicament per juvenils i poques cares del primer equip el Sant Andreu no va ser capaç de superar ni el Rubí ni el Sants per classificar-se a les semifinals del Torneig d’Històrics. El proper rival a la Copa Catalunya, el Rubí de Julià García, va vèncer els quadribarrats per 0 gols a 2, mentre que en el derbi barceloní contra el Sants el marcador no es va moure.

En el primer matx de la tarda el Sants va superar el Rubí per 2 a 0, fent que els del Vallès Occidental fossin el primer rival dels andreuencs. En dues accions aïllades, Pau Gené i Sergi Estrada, aquest amb un golàs després d’un xut creuat a l’escaire del segon pal, van sentenciar els de Manolo Márquez, que ho van provar sense encert. La tanda de penals (realitzada a priori per si calgués un desempat) se la va endur el Rubí per 8 a 7.

El segon matx va ser un tràmit pels quadribarrats, sense gaires ocasions manifestes de gol per part dels dos equips i amb un joc poc precís i amb moltes errades. D’aquesta manera el Sants va certificar la seva classificació per a les semifinals amb l’empat a 0 en el derbi barceloní. El Sant Andreu, doncs, no podrà revalidar el títol aconseguit la temporada passada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS