El Sant Andreu venç la Monta i avança a la 2a ronda de la Copa Catalunya (1-2)

Els homes de Manolo Márquez s’han valgut d’una gran primera part per vèncer un combatiu CF Montañesa que ha fet suar de valent els quadribarrats al segon temps. En un matx amb dos penals assenyalats als primers compassos de cada part, els andreuencs han aconseguit aguantar les envestides rivals per avançar a la 2ª ronda de la Copa Catalunya, on es trobaran amb el Terrassa o el Rubí.

El partit no podia començar millor pels interessos del Sant Andreu: al primer minut de joc, un xut llunyà ha obligat Tato a fer una gran estirada; el refús, però, l’ha agafat Yagüe, que ha rebut una trompada de Dowi i ha tret un penal que Melo Cortés s’ha encarregat de transformar. La Monta ha buscat la reacció sobretot mitjançant Fernando Velillas, que a pilota aturada i amb bones accions individuals per banda ha aconseguit posar al partit als de Nou Barris.

Passat l’equador del primer temps, però, el Sant Andreu ha fet un cop sobre la taula que semblava definitiu. Després d’una molt bona jugada col·lectiva amb canvis de joc i moltes passades entre els homes de Manolo Márquez, l’esfèrica ha acabat a la banda esquerra des d’on Payán ha centrat cap a Hugo Fernández, que l’ha baixat, ha assegut el seu defensor i ha engaltat una canonada que ha picat al travesser i ha entrat per augmentar a 2 gols la diferència. El marcador podria haver estat encara més ampli al descans, però després d’un contraatac molt ben dirigit per Hugo, Payán no ha aconseguit fer un bon xut quan estava sol, però desequilibrat, davant Tato.

Tot i que el marcador reflectia un avantatge aparentment còmode pels andreuencs, la segona part ha revifat la Montañesa. Al tercer minut després de la represa, Jordi Méndez ha comès un penal que semblava tornar a posar dins el partit els homes de Toni Escudero. Juanlu, però, s’ha trobat amb una brillant aturada en dos temps d’Iván Fuentes que ha evitat el gol matiner dels groc-negres.

Lluny de decaure, la Montañesa ha apujat la intensitat del matx i a mesura que avançaven els minuts ha anat tancant el Sant Andreu a camp propi. Aleix ha avisat de falta (54’) i Velillas (68’) ho provava des de lluny, però 3 minuts més tard Juanlu aprofitava una bona centrada des de la frontal després d’un córner que havia acabat al pal per rematar de cap i batre Iván Fuentes. Els de Nou Barris ho seguien intentant, sobretot a pilota aturada o amb xuts des de fora l’àrea, però finalment els andreuencs han resistit jugant amb un equip ple de juvenils i aconsegueixen el passi a la segona ronda de la Copa Catalunya. Demà diumenge, Rubí i Terrassa s’enfronten per saber qui jugarà contra els quadribarrats.

FITXA TÈCNICA

CF Montañesa (1): Tato, Joshua, Fran (Segarra, 86’), Dowi (Romano, 46’), Aleix, Rubén, Toni (Alberto, 46’), Uri (Jandro, 46’), Juanlu, Antonio (Dani, 59’) i Velillas.

UE Sant Andreu (2): Fuentes, Jordi Méndez, Noguera (Carlos Martínez, 64’), Aitor Torres, Borges, Melo, Roca (Joel, 55’), Pluvins (Jose, 84’), Yagüe (Toni Larrosa, 77’), Hugo (Guille, 71’) i Payán.

Marcador: 0-1, 1’, Melo (p); 0-2, 27’, Hugo; 1-2, 71’, Juanlu.

Àrbitre: Ferrero Mansilla (Catalunya). Ha amonestat als locals Dowi (1’), Aleix (3’), Rubén (52’) i Joshua (90’) i als visitants Yagüe (3’), Pluvins (13’), Borges (48’) i Melo (52’).

Incidències: Partit corresponent a la primer ronda de la Copa Catalunya disputat al Municipal de la Trinitat Vella.

Foto: 11 inicial del Sant Andreu / Jose Membrives

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS