El Sant Andreu va aconseguir el més difícil, que era remuntar un partit que havia començat perdent en qüestió de pocs minuts, però la pilota aturada va acabar tombant les aspiracions dels quadribarrats a la Copa Catalunya. El Rubí va tornar a capgirar el marcador i d’aquesta manera aconsegueix el passi als quarts de final de la competició, ja que queda exempt de la tercera ronda.

La primer part va ser dels quadribarrats, que aconseguien arribar mitjançant córners a favor, manera per la qual podria haver arribat el primer de la tarda dels peus de Borges (6′), o d’altres accions a pilota aturada com alguna falta on Xavi Jiménez (11′) ho ha intentat. El domini andreuenc va ser meridià menys en alguns compassos del primer temps on Estrada ho intentava des de lluny.

En el segon temps el partit es va esbojarrar i Cañaveras va aprofitar un córner (47′) tot just es reprenia el partit per avançar els del Vallès. Lluny de rendir-se, els homes de Manolo Márquez capgiraven el partit gràcies a un gran gol d’Hugo Fernández (56′) i una diana de ‘killer’ d’Albert Yagüe (60′). Amb el partit a favor, però, els andreuencs no varen saber tancar el matx, i Kiki de penal (75′) i Max Morell (86′) en un córner calcat al que li costava el primer gol als quadribarrats van capgirar de forma definitiva l’eliminatoria.

L’entrada de Kevin Gissi al terreny de joc va suposar un revulsiu d’última hora, que finalment es va quedar en un gran xut de falta que Juanmi va aconseguir blocar en els darrers instants de partit.

FITXA TÈCNICA

UE Rubí (3): Juanmi, Carrasco, Dell-Isola, Campos (Marc, 71′), Joel Cañaveras, Mendoza, Romo (Max Morell, 66′), Aleix (Alex Davila, 81′), Sergi Estrada (Genís López, 89′), Gené (Kiki, 66′) i Grau (Jan Lladó, 81′).

UE Sant Andreu (2): Manu, Méndez, Payán, Aitor, Borges, Melo, Roca (Toni Larrosa, 73′), Pluvins (Joel, 84′), Yagüe, Hugo (Kevin Gissi, 80′) i Xavi Jiménez.

Marcador: 1-0, 47′, Cañaveras; 1-1, 56′, Hugo Fernández; 1-2, 60′, Yagüe; 2-2, 75′, Kiki (p); 3-2, 86′, Max Morell.

Targetes: Als locals Mendoza (37′), Campos (69′) i Carrasco (83′) i als visitants Hugo (25′) i Yagüe (62′).

Incidències: Partit corresponent a la 2ª roda de Copa Catalunya absoluta 2015/16 disputat al Municipal de Can Rosés.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS