Primer test oficial a la Copa Catalunya

El Sant Andreu disputarà el primer partit oficial de la temporada corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya al Municipal Trinitat Vella (19:30h) en un matx que l’enfrontarà al CF Montañesa, un derbi barceloní que es repetirà aquesta temporada a la Tercera Divisió. Tot i que els de Nou Barris exerceixen com a local, les obres de canvi de gespa al feu de la Monta fan que el partit es disputi en un altre camp. Per als homes de Manolo Márquez suposarà un nou test de pretemporada tot i que, en aquest cas, ja es tracta d’un partit oficial amb l’accés a la segona ronda del torneig en joc. En cas de superar aquest primer partit, els andreuencs jugarien dissabte vinent contra el vencedor del Terrassa – Rubí. Per a aquest partit, el míster podrà comptar amb Jordi Aumatell, que arrossegava un esguinç al turmell, i amb Joan Noguera, que tampoc va disputar cap minut del Trofeu Memorial Narcís Sala per molèsties musculars a la cuixa dreta.

Els homes convocats per Manolo Márquez de cara a aquest partit són: Jordi Aumatell, Andrés Borges, Melo Cortés, Hugo Fernández, Ivan Fuentes, Manu Martín, Joan Noguera, David Payán, Xavi Pluvins, Ferran Roca, Aitor Torres, Albert Yagüe i els juvenils Joel Armengol, Jose Gonzalez, Toni Larrosa, Guille López, Carlos Martinez y Jordi Mendez.

Recordem que el preu de l’entrada per a aquest partit és de 5€. Tots a la Trinitat a animar l’equip!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS