UE Sant Andreu – CD Masnou amb el carnet de la temporada passada

La UE Sant Andreu ha decidit que pel primer partit de la temporada, aquest diumenge a les 20h al Narcís Sala contra el CD Masnou, es permetrà l’accés al recinte amb el carnet de soci de la temporada passada. Aquesta mesura es pren sent conscients que amb el canvi de propietari a l’entitat la campanya de captació de socis ha començat tard, s’ha agreujat amb els puntuals problemes amb l’empresa proveïdora dels carnets i no hi ha hagut gaire temps per renovar.

Així mateix, per premiar als socis que ja han renovat, aquests podran cedir el carnet de la passada temporada a un amic i se li permetrà l’entrada (aprofitant l’avinentesa, animeu-lo a fer-se soci!). A més, els jugadors del futbol base i els seus pares també podran accedir al camp amb el carnet de soci de la darrera temporada. Per últim informem que, un cop finalitzades les obres al Gol Nord, l’accés de la categoria general torna a ser per la porta 3, al carrer de Santa Coloma a l’entrada del costat de la piscina. D’altra banda, informem que la part descoberta de tribuna, també coneguda com a preferent, on se solia situar el futbol base, romandrà tancada i s’hauran de situar a general.

De cara al segon partit i en endavant al Narcís Sala ja només es podrà accedir amb el carnet d’aquesta temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS