UE Sant Andreu – CD Masnou: nous reptes

El Sant Andreu comença aquest cap de setmana una nova aventura a la Tercera Divisió. Després del descens de la darrera campanya, els quadribarrats són l’únic equip provinent del grup 3 de la Segona Divisió B que aquest any militarà al grup català de Tercera.  Els homes de Manolo Márquez tenen el repte de conservar la categoria i consolidar-se en un any on el canvi de propietari del club ha endarrerit la planificació esportiva, fet que obligarà el míster andreuenc a servir-se del juvenil A per a completar la convocatòria d’aquest primer partit, però malgrat tot seran un equip de renom a la categoria i un dels rivals a vèncer per tots els equips de la lliga.

Els andreuencs arriben a aquest compromís després d’una pretemporada amb 4 partits: les rondes de Copa Catalunya contra la Montañesa i el Rubí, el partit de presentació contra el FC Martinenc i el darrer amistós contra el Vilassar de Mar, a més de la participació al Torneig d’Històrics contra el Rubí i el Sants. Amb la plantilla encara amb retocs pendents, els andreuencs reben en la primera jornada de campionat el CD Masnou, un equip que no ha caigut derrotat en cap partit de pretemporada i que es presentarà amb tots els seus homes disponibles.

Recordem que per a aquest partit l’accés al Narcís Sala es podrà fer amb el carnet de soci de la darrera temporada. De cara al proper partit ja només serà possible amb el de la present.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS