Última setmana abans de l’inici de Lliga

El proper diumenge, 23 d’agost, la UE Sant Andreu comença la temporada al grup V de Tercera Divisió jugant al Narcís Sala contra el CD Masnou a les 20h. Abans d’això, però, els homes de Manolo Márquez tenen una sèrie de compromisos previs aquesta setmana que serviran per acabar la posada a punt de l’equip de cara a la campanya 2015/16.

Demà dimarts, a les 19:30h, els andreuencs disputaran la 2ª ronda de la Copa Catalunya contra la UE Rubí. Després de superar la Montañesa, vèncer l’equip del Vallès suposaria quedar exempts a la 3º ronda i avançar als quarts de final, on esperaria un dels equips que la temporada passada van disputar la Segona Divisió A: Girona, Llagostera, Sabadell o Barça B. L’entrada per a aquest matx costarà 5€.

L’endemà mateix, el dimecres, els quadribarrats seran el rival del CF Pobla Mafumet, conjunt que la temporada passada va assolir l’ascens a la Segona Divisió B, en el partit de la seva presentació. El partit serà al Municipal de la Pobla de Mafumet a les 19h, mentre que a les 18:20h començarà l’acte de presentació de la plantilla tarragonina, amb entrada lliure.

Per últim, el diumenge 16 els de Manolo Márquez disputaran el darrer compromís de pretemporada contra el Vilassar de Mar, equip que milita al grup 1 de Primera Catalana. El partit es disputarà al Municipal Xevi Ramon a les 19h, i serà l’últim partit abans de començar la temporada a Tercera Divisió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS