Viatgem amb 12 a la Costa Brava

Després de la victòria contra el Masnou a la primera jornada de campionat, el Sant Andreu visita el Palamós (diumenge 30 d’agost, 19:30h)  en un matx on el club ha facilitat el transport dels aficionats quadribarrats amb un acord entre les entitats: amb el carnet de soci, l’entrada costarà únicament 7€ i els que hagin decidit venir amb els autocars que el club ha posat, tindran el viatge i l’entrada inclosa per 10€. Calculem que un centenar d’andreuencs animaran des del lateral del Nou Estadi i el jugador número 12, per tant, acompanyarà l’equip en el primer partit a domicili de la Lliga.

El degà del futbol català, el Palamós, arriba després d’empatar a 2 gols contra el filial del CE Sabadell. Es tracta d’un equip que juga en un camp amb gespa natural, fet que ha propiciat que els andreuencs hagin fet una sessió preparatòria durant aquesta setmana al CAR Sant Cugat de cara a adaptar-se a aquesta superfície. Per al matx, Manolo Márquez recuperarà Jordi Aumatell, que amb un esguinç al turmell s’ha perdut la pretemporada del primer equip. Qui cau de la convocatòria és Hugo Fernández, amb molèsties. Els andreuencs, després de la victòria a la primera jornada, arriben amb un equip encara en construcció i pendent de possibles fitxatges durant les properes setmanes.

El partit del que enfrontarà Palamós i Sant Andreu serà el que tancarà aquesta segona jornada del grup V de Tercera Divisió.

Foto: Xavi Pluvins en una acció del partit contra el CD Masnou | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS