El juvenil de la UE Sant Andreu es va endur els 3 punts en un partit molt igualat on la paciència i la fe dels jugadors de Ruben Garcia va acabar rebent el premi de la victòria.

El matx va començar amb una primera part molt intensa i equilibrada, amb domini altern, que es va trencar al minut 36, amb una excel·lent centrada de Xala i posterior rematada amb el cap d´Alberto, que va entrar per l’escaire de la porteria aragonesa. Els andreuencs van saber aguantar aquest resultat fins al descans.

Al segon temps, el Zaragoza va sortir amb molta intensitat i al minut 50 un xut refusat en primera instància per Iván Fajardo el va aprofitar David per igualar l’electrònic amb molt partit per endavant. A partir d’aquest moment i fins al minut 65, el conjunt aragonès va gaudir dels seus millors minuts de joc, dominant i creant perill a través dels seus davanters.

El Sant Andreu, aleshores, va tornar a entrar al partit, igualant-lo tant en domini com en ocasions, fins que al minut 80 Samu va posar el 2-1 al marcador, provocant el risc en el joc del Zaragoza que va posar una línea defensiva de 3. Els quadribarrats van poder sentenciar el partit al minut 89 amb gol de Jalal.

Amb aquesta victòria els homes de Rubén García aconsegueixen 3 punts molt importants contra un gran equip, que els permeten afrontar el difícil desplaçament a Mallorca de la jornada amb més optimisme i tranquil·litat.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Fajardo, Carlos G., Xala, Guille, Almirall, Kevin, Jose (Jalal, 78′), Joel, Iker (Carlos M., 47′), Alberto (Samu, 75′) i Larrosa (Juanan, 69′).

Real Zaragoza (1): Aaron (San Esteban, 63′), Pérez (Pablo, 80′), Marce, Arnau, Toñin, Zalaya, Barrera (Olaso, 89′), Marcos (Rebla, 80′), David, Villalba i Garde (Casaló, 75′).

Marcador: 1-0, 36′, Alberto; 1-1, 50′,David; 2-1, 80′, Samu; 3-1, 89′, Jalal.

Àrbitre: Gerard Castellet Julia. Va amonestar els locals Carlos Garcia i Kevin i els visitants Arnau i Barrera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS