3 punts de fe

El juvenil de la UE Sant Andreu es va endur els 3 punts en un partit molt igualat on la paciència i la fe dels jugadors de Ruben Garcia va acabar rebent el premi de la victòria.

El matx va començar amb una primera part molt intensa i equilibrada, amb domini altern, que es va trencar al minut 36, amb una excel·lent centrada de Xala i posterior rematada amb el cap d´Alberto, que va entrar per l’escaire de la porteria aragonesa. Els andreuencs van saber aguantar aquest resultat fins al descans.

Al segon temps, el Zaragoza va sortir amb molta intensitat i al minut 50 un xut refusat en primera instància per Iván Fajardo el va aprofitar David per igualar l’electrònic amb molt partit per endavant. A partir d’aquest moment i fins al minut 65, el conjunt aragonès va gaudir dels seus millors minuts de joc, dominant i creant perill a través dels seus davanters.

El Sant Andreu, aleshores, va tornar a entrar al partit, igualant-lo tant en domini com en ocasions, fins que al minut 80 Samu va posar el 2-1 al marcador, provocant el risc en el joc del Zaragoza que va posar una línea defensiva de 3. Els quadribarrats van poder sentenciar el partit al minut 89 amb gol de Jalal.

Amb aquesta victòria els homes de Rubén García aconsegueixen 3 punts molt importants contra un gran equip, que els permeten afrontar el difícil desplaçament a Mallorca de la jornada amb més optimisme i tranquil·litat.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Fajardo, Carlos G., Xala, Guille, Almirall, Kevin, Jose (Jalal, 78′), Joel, Iker (Carlos M., 47′), Alberto (Samu, 75′) i Larrosa (Juanan, 69′).

Real Zaragoza (1): Aaron (San Esteban, 63′), Pérez (Pablo, 80′), Marce, Arnau, Toñin, Zalaya, Barrera (Olaso, 89′), Marcos (Rebla, 80′), David, Villalba i Garde (Casaló, 75′).

Marcador: 1-0, 36′, Alberto; 1-1, 50′,David; 2-1, 80′, Samu; 3-1, 89′, Jalal.

Àrbitre: Gerard Castellet Julia. Va amonestar els locals Carlos Garcia i Kevin i els visitants Arnau i Barrera.

Més en

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018