A pel derbi i a pel colíder!

Partit dels que creen afició, un derbi dels de veritat i que, a més, fa molts anys que no es veu en un matx oficial. El calendari ha determinat que a la tercera jornada de campionat el Sant Andreu rebi al Narcís Sala al CE Júpiter, veí de la Verneda que arriba invicte i empatat a punts amb el líder, l’AE Prat. Els de Juanjo Garcia arriben en un estat de forma pletòric i amb un Kuku en ratxa (pitxitxi de la categoria amb 3 gols, empatat amb Javi Revert).

Els de Manolo Márquez, però, es topen amb aquest derbi barceloní després de sumar un treballadíssim punt a Palamós i no voldran deixar escapar l’oportunitat de superar els grisgranes a la classificació. Per a aquest matx, el míster andreuenc podrà comptar amb Xavi Jiménez, tot i la seva lesió en el darrer partit, i amb Noguera, que ja ha superat el trencament que l’ha apartat del grup gran part de la pretemporada. Qui no arribarà al partit serà Manu Martín després del fort cop que va rebre a l’Estadi Palamós – Costa Brava i tampoc Albert Yagüe, que ha caigut lesionat en un entrenament d’aquesta setmana. Els darrers fitxatges, Domi i Brian Canalejo, també estan convocats.

Per a aquest partit els socis del CE Júpiter, presentant el carnet de soci a les taquilles, pagaran únicament 5€ per l’entrada, una situació que serà idèntica a la tornada a la Verneda. Recordem que només es podrà accedir al Narcís Sala amb el carnet de soci de la present temporada.

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017