Al juvenil només li va faltar el gol (1-1)

El Manacor, fins ara colíder del grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil, i la UE Sant Andreu es van repartir els punts en un matx on els jugadors de Rubén García varen ser superiors en bona part de l’encontre i van poder guanyar en un segon temps on varen tenir les millors oportunitats del partit, però la pilota no va voler entrar.

A la primera part, quan les forçes estaven mes igualades, el Manacor es va avançar al marcador amb un gran gol de falta directa de Tomeu Palmer sobre la mitja hora de partit. Malgrat el cop rebut, els quadribarrats van aconseguir equilibrar el partit poc després, al minut 34, gràcies al gol de Jalal. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

El segon temps va servir per certificar la clara superioritat  dels andreuencs davant un Manacor que es va dedicar a defensar amb unes línies molt enderrarides i el Sant Andreu va cercar amb insistencia i un domini aclaparador la porteria manacorí, tenint les millors ocasions de perill de la segona part, sense trobar el merescut premi.

Malgrat el resultat que podria haver estat favorable als homes de Rubén García, bones sensacions d’un Sant Andreu que ho va fer tot per guanyar els 3 punts i ha començat amb força la temporada del seu retorn a la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

CD Manacor (1): Soto, Lucas (Santi, 81′), Tomeu, Iván, Vecina, Rigo, Pau (Comas, 66′), Carlos, Jaime (Rodri, 74′), Mateu i Castedo (Sebas, 74′).

UE Sant Andreu(1): Ivan, Carlos, Marc, Alberto, Mendez, Kevin, Jose (Carlos Martínez, 64′), Joel, Jalal (Iker, 60′), Samuel (Juan Antonio, 73′) i Alberto (Juanjo, 89′).

Marcador: 1-0, 30′, Tomeu; 1-1, 34′, Jalal.

Arbitre: Antonio Valverde Martinez. Va amonestar als locals Soto i Iván.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS