Arrenca l’escola de la UE Sant Andreu

Aquesta nova temporada l’entitat andreuenca llença un nou projecte destinat als més menuts: l’escola de debutants. Es tracta d’una iniciativa que permet a les nenes i els nens de 3 a 5 anys jugar des de ben petits a un camp com el Narcís Sala. Aquest projecte està destinat a engrescar des de ben aviat els més petits amb l’esport i també amb la UE Sant Andreu.

Els debutants comptaran amb l’ajuda dels millors entrenadors per assolir l’objectiu més important que té l’escola: passar-s’ho bé fent esport. A més, les nenes i els nens rebran un carnet per veure el primer equip perquè des de ben petits puguin sentir els colors de la UE Sant Andreu, i també se’ls donarà un altre carnet per a un adult.

La matrícula per inscriure’s és de 50€ i, posteriorment, es cobraran 8 quotes o mensualitats de només 37’5€. Per a més informació podeu venir a les oficines del club (de dilluns a divendres de 16 a 20h) de cara a resoldre totes les consultes que tingueu. A més a més, aquest dissabte, a la I Gran Festa de la Fabra i Coats, informarem i regalarem globus als més petits.

Anima’t i apunteu els vostres nens i nenes a l’escola de debutants! Us hi esperem!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS