Brian Canalejo, més explosivitat per l’atac andreuenc

Brian Canalejo López (29 de maig de 1992) arriba al Narcís Sala per reforçar la línia ofensiva de la UE Sant Andreu. L’extrem arriba cedit provinent de la UE Llagostera, que l’ha fitxat aquest mateix estiu provinent d’un històric com el Real Jaén. Tot i la seva joventut (23 anys), el futbolista nascut a Rubí ja acumula més de 100 partit a Segona Divisió B, repartits entre dues temporades al filial del Real Zaragoza, una al Sariñena i la darrera al Jaén. Precisament la última temporada ha disputat un total de 35 partits, 23 d’ells com a titular, 2225 minuts i ha fet 2 gols. Des del club li donem la benvinguda i li desitgem molts èxits en la seva etapa amb la samarreta quadribarrada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS