Convocatòria d’ajuts a infants i joves

Des d’avui ja podeu recollir els formularis per a la sol·licitud d’ajuts a infants i joves, d’entre 6 i 17 anys, per a la pràctica esportiva fora de l’horari escolar que convoca l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports.

La Unió Esportiva Sant Andreu ha volgut revalidar el seu compromís amb la igualtat efectiva i la cohesió social i per això mesos enrere va començar els tràmits per a obtenir l’homologació de les seves activitats esportives als criteris exigits per l’Institut Barcelona Esports. En aquest sentit ens congratulem per haver superat amb èxit tots els requisits i que qualsevol infant i jove empadronat a la ciutat de Barcelona pugui optar a l’ajuda.

Només cal que passeu per les oficines a recollir les tres còpies del formulari, omplir-lo amb la informació que se us demana, lliurar-lo a qualsevol Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona abans del 28 de setembre i entregar-nos una de les còpies que us hauran segellat al registre.

Més endavant a les famílies que tingueu un ajut concedit se us explicarà la fórmula per aplicar el descompte sobre les quotes. Tot amb tot us recordem que per optar a la subvenció cal haver entregat abans la inscripció per a la temporada 2015-16 i haver satisfet el pagament de la matrícula corresponent.

Us recordem que l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores.

Per a més informació podeu consultar la convocatòria de la subvenció aquí, les bases per a concessió d’ajuts aquí i el formulari per a la sol·licitud aquí.

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018