Convocatòria d’ajuts a infants i joves

Des d’avui ja podeu recollir els formularis per a la sol·licitud d’ajuts a infants i joves, d’entre 6 i 17 anys, per a la pràctica esportiva fora de l’horari escolar que convoca l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports.

La Unió Esportiva Sant Andreu ha volgut revalidar el seu compromís amb la igualtat efectiva i la cohesió social i per això mesos enrere va començar els tràmits per a obtenir l’homologació de les seves activitats esportives als criteris exigits per l’Institut Barcelona Esports. En aquest sentit ens congratulem per haver superat amb èxit tots els requisits i que qualsevol infant i jove empadronat a la ciutat de Barcelona pugui optar a l’ajuda.

Només cal que passeu per les oficines a recollir les tres còpies del formulari, omplir-lo amb la informació que se us demana, lliurar-lo a qualsevol Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona abans del 28 de setembre i entregar-nos una de les còpies que us hauran segellat al registre.

Més endavant a les famílies que tingueu un ajut concedit se us explicarà la fórmula per aplicar el descompte sobre les quotes. Tot amb tot us recordem que per optar a la subvenció cal haver entregat abans la inscripció per a la temporada 2015-16 i haver satisfet el pagament de la matrícula corresponent.

Us recordem que l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores.

Per a més informació podeu consultar la convocatòria de la subvenció aquí, les bases per a concessió d’ajuts aquí i el formulari per a la sol·licitud aquí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS