Domi apuntala el mig del camp andreuenc

Domingo Berlanga Ouggouti (6 de maig de 1995) aterra al Narcís Sala per consolidar el mig del camp dels quadribarrats. El futbolista d’origen marroquí arriba provinent del filial del Mallorca, on la darrera temporada, tot i la seva joventut, va disputar un total de 9 partits, 1 d’ells com a titular, i 198 minuts de joc. Al mercat d’hivern va anar cedit al Llosetense, equip que va aconseguir l’ascens a Segona Divisió B. Anteriorment, als 15-16 anys va jugar al filial de la Lazio i va estar entrenant amb el primer equip durant pràcticament tota una temporada. A més també va jugar amb el RCD Espanyol i arribà a entrenar amb Javier Aguirre i Mauricio Pochettino. Des de la UE Sant Andreu li volem donar la benvinguda a Domi així com desitjar-li molts èxits en la seva etapa amb la samarreta quadribarrada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS