El 4 d’octubre omplim el Narcís Sala per l’Aitor

En el partit corresponent a la propera jornada de Tercera Divisió un cop disputat el d’aquest cap de setmana a l’Olímpic de Terrassa, la UE Sant Andreu jugarà contra l’AE Prat al Narcís Sala el diumenge, 4 d’octubre, a les 17h. Per a l’entitat serà un partit especial i a través d’aquest escrit us en volem explicar el motiu.

L’Aitor és un nen de 5 anys, veí de la Sagrera, que pateix el Síndrome Duplicació MECP2, una malaltia genètica minoritària consistent en la duplicació de la proteïna mecp2 que afecta majoritàriament els nens i que té com a resultant patologies que afecten el desenvolupament muscular i mental de la persona que la pateix.

Des de la UE Sant Andreu volem dedicar aquest partit a l’Aitor i oferim la possibilitat de comprar entrades anticipades per aquest matx amb un preu de 5€. Es podran adquirir a les oficines del club amb l’habitual horari de 16 a 20h de dilluns a divendres i demà dissabte a la carpa que el club tindrà a la I Gran Festa de la Fabra i Coats. Les entrades, a més, també es podran obtenir a la farmàcia Franquesa, a la plaça del Comerç.

Tota la recaptació obtinguda es donarà a l’associació “Miradas que hablan”, dedicada a la investigació d’aquesta malaltia, per fer possible que tant l’Aitor com qualsevol altre nen que pateix el Síndrome Duplicació MECP2 pugui tenir una millor qualitat de vida. Malgrat que al partit es podrà entrar, com és habitual, amb el carnet de soci, animem a tothom a col·laborar comprant l’entrada anticipada i sent solidari.

Per tal de saber-ne més, al web http://www.duplicacionmecp2.es/ podeu trobar informació relativa a aquesta malaltia.

Molta força, Aitor. Sant Andreu està amb tu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS