Èxit a la I Gran Festa de la Fabra i Coats

La UE Sant Andreu ha estat present a la primera edició de la Gran Festa de la Fabra i Coats, i des del club ens satisfà explicar que la paradeta del club ha sigut de les mes exitoses. S’ha portat gespa artificial i una porteria on els més petits s’ho han passat d’allò més bé. A més, s’han repartit globus pels més menuts  que també han causat furor. D’altra banda, cal afegir que molta gent s’ha informat per apuntar els seus nens i nenes a l’escola de debutants. Ens plau saber que, també, s’han venut les primeres entrades anticipades pel partit del proper diumenge 4 d’octubre, a les 17h, contra l’AE Prat, partit dedicat a l’Aitor i amb tot el benefici destinat a la investigació del Síndrome Duplicació MECP2. La secció de bàsquet també ens ha acompanyat en una matinal on des de la UE Sant Andreu hem intentat ser encara més a prop del nostre poble.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS