Festa del futbol a Sant Feliu de Llobregat

Gràcies a l’acord entre Santfeliuenc FC i UE Sant Andreu els aficionats quadribarrats, novament, tenen la opció de desplaçar-se amb autocars al Municipal de les Grases o bé anar pel seu compte i pagar únicament 5€ per l’entrada. A més, els del Baix Llobregat han fet una promoció molt activa del matx, fet que augura una possible bona entrada pel partit de dissabte a les 18:30h.

En l’àmbit futbolístic, els homes de Manolo Márquez arriben invictes a aquest compromís després de les dues victòries al Narcís Sala contra CD Masnou i CE Júpiter i l’empat al camp del Palamós CF. Per a aquest matx, el tècnic, però, no podrà comptar amb Manu Martín i Albert Yagüe, encara recuperant-se de les darreres lesions, ni amb David Payán, que va acabar tocat el darrer matx contra el CE Júpiter, ni amb Domi Berlanga, que ha patit una lesió al peu durant aquesta setmana d’entrenaments. Amb qui si podrà comptar és amb Jose Antonio Llamas, a qui finalment se li ha fet fitxa i ha estat tota la pretemporada entrenant amb el primer equip.

El Santfeliuenc arriba a aquest compromís en un moment delicat: encara no ha pogut sumar cap victòria i a la darrera jornada va caure per 3 gols a 0 contra el CE Sabadell B. A més, no podran comptar amb Èric Pacheco, sancionat amb dos partits. Animem a tots els andreuencs que no s’hagin inscrit als autocars a venir a animar l’equip en el que de ben segur serà una festa del futbol!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS