Prepareu-vos, que arriba el derbi!

Tant la UE Sant Andreu com el CE Europa ja hem començat, des d’aquesta mateixa setmana, una roda de contactes amb el derbi de d’aquí dues setmanes en ment. Un grup de directius s’han reunit aquesta setmana per crear una comitiva de cara a preparar el partit estrella de la jornada 8 al grup V de Tercera Divisió que es disputarà al Nou Sardenya.

El derbi es disputarà el proper dissabte, 10 d’octubre, a les 19h a la Vila de Gràcia; aquest horari es deu al fet que aquell cap de setmana serà pont i, d’aquesta manera, pretenem deixar dos dies lliures sense que afecti al que, esperem, sigui una entrada memorable al camp de l’Europa, tot esperant que al partit de tornada, al Narcís Sala, la resposta sigui la mateixa per part dels aficionats.

L’entrada pels socis de la UE Sant Andreu costarà únicament 5€ i s’haurà de comprar de forma anticipada a les oficines del club o el proper cap de setmana coincidint amb el partit contra l’AE Prat en una carpa habilitada amb tal finalitat. Un cop adquirida l’entrada, el dia del partit s’haurà d’ensenyar a l’entrar juntament amb el carnet de soci. En cas de voler comprar l’entrada el mateix dia de partit, el seu preu serà de 10€.

Aquest partit es promocionarà arreu tot Barcelona a través d’un cartell especial, ja que aquest matx mereix totes les excepcionalitats. Els dos clubs fem una crida massiva a l’aficionat, al soci, a l’apassionat del futbol modest, al veí de Gràcia i de Sant Andreu i a les autoritats per omplir el Nou Sardenya i gaudir d’una autèntica festa del futbol.

Foto: Aitor Torres condueix l’esfèrica en una acció del darrer partit de lliga | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS