La UE Sant Andreu visita demà un històric camp del futbol català com és l’olímpic de Terrassa. Egarencs i quadribarrats s’han enfrontat en més d’un centenar d’ocasions en el passat, fet que denota que ens trobem davant un clàssic de les categories modestes del futbol espanyol. Aquest partit suposa un repte pels andreuencs, que volen millorar els registres com a visitant.

Els quadribarrats arriben a aquest compromís després d’una heroica fita el darrer cap de setmana, remuntant un 0 a 2 en contra enfront el Granollers en poc menys de 15 minuts. Els homes de Manolo Márquez buscaran la primera victoria a domicili i també el gol, que encara no ha arribat pels interessos dels nostres lluny del Narcís Sala. Per a aquest matx, l’entrenador podrà comptar amb el recuperat Albert Yagüe, tot i que seguirà amb les baixes de David Payán i Domi Berlanga.

El Terrassa, per la seva banda, arriba a aquest compromís només un punt per sota els andreuencs a la classificació malgrat la desfeta de la setmana passada en el derbi contra el CE Sabadell B per 3 gols a 0. Els egarencs tenen la baixa de Josep Casasayas per sanció.

Recordem que per a aquest partit, gràcies a l’acord entre les dues entitats, els socis andreuencs tenen l’entrada per únicament 5€. Demà, abans del partit, encara es poden adquirir a les taquilles de l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Foto: Brian Canalejo en una acció del darrer partit de lliga | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS