A la recerca de l’estabilitat

Després d’episodis convulsos i èpoques de confusió i poc equilibri, l’ideal és trobar un punt de serenor per normalitzar situacions complicades. És, ni més ni menys, el que buscarà la UE Sant Andreu a partir del partit de la 12ª jornada de lliga contra el Sabadell B. Una setmana que acaba després de l’acomiadament de Manolo Márquez, una balsàmica victòria contra la UE Rubí a les ordres de Mikel Azparren i la benvinguda a Joan Esteva com a nou entrenador i a Ramón Maria Calderé com a nou secretari tècnic.

Esteva arriba a un equip que, tot i sortir de la zona de descens a la que va caure després de la derrota contra el Manlleu, es situa a la part baixa de la classificació; els andreuencs comencen el cap de setmana en la 15ª posició amb 12 punts, només 2 per damunt de les posicions marcades amb vermell a la taula. Diumenge visiten el Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès, feu del CE Sabadell B, 5è amb 18 punts i que poc a poc s’acosta a la zona de promoció a Segona Divisió B després de dues victòries consecutives. Els arlequinats només han perdut un partit com a locals en el que portem de temporada.

Els andreuencs, per la seva banda, encara no han aconseguit sumar un triomf a domicili. A més, l’equip només ha aconseguit fer un gol lluny del Narcís Sala en la derrota contra el Terrassa FC. De cara a assolir aquesta estabilitat de la qual parlàvem, un triomf en terres vallesanes podria suposar un punt d’inflexió molt necessari en el primer equip. De cara a aquest matx Joan Esteva, que s’estrenarà a la banqueta quadribarrada un cop presentat, no podrà comptar amb Albert Yagüe i Domi Berlanga. A més, Hugo Fernández serà dubte fins l’últim moment, tot i haver entrat a la convocatòria.

El matx al Pepín Valls començarà a les 17h de la tarda de diumenge i el preu de l’entrada serà de 10€. Recordem als aficionats andreuencs que la zona reservada al camp per a aquells que s’apropin per animar l’equip correspon a la del lateral.

Foto: Brian Canalejo en una acció del partit contra el Granollers | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS