Buscant el canvi de dinàmica

És prou evident que el Sant Andreu arriba al xoc de jornada 10 de campionat de lliga en una situació complicada. Els quadribarrats només han pogut sumar 2 dels darrers 18 punts en joc i això ha fet caure l’equip fins la setzena posició de la taula, només un punt per damunt del descens. Cal, doncs, tornar a aconseguir un resultat positiu per trencar aquesta mala ratxa.

Els homes de Manolo Márquez arriben al partit contra el Manlleu després d’una dura desfeta a casa contra el Peralada. Malgrat els bons primers 45 minuts de partit, el cuer de la lliga, fins aleshores, va sentenciar els andreuencs en 10 minuts fatídics, amb 3 gols i una expulsió per doble groga. A la baixa de Noguera per sanció s’han de sumar les de Domi Berlanga, José Antonio Llamas i Albert Yagüe per lesió. Els quadribarrats buscaran, doncs, la primera victòria a domicili de la temporada.

Els osonencs, per la seva banda, estan situats a la desena posició de la classificació del grup V de Tercera Divisió. El Manlleu, curiosament, encara no ha guanyat a casa, on només ha sumat 1 punt de 12 possibles i només ha fet un gol; d’altra banda, com a visitants, han guanyat 4 de 5 compromisos en joc i són el millor equip a domicili del grup. L’equip entrenat per Alberto Fernández buscarà, per la seva banda, el primer triomf davant la seva afició de la temporada.

Foto: Aitor Torres en una acció del darrer matx contra el Peralada | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS