La UE Sant Andreu rep demà a les 17h al Narcís Sala un conjunt que surt a totes les travesses per ser un dels punters de la categoria: l’AE Prat arriba al Narcís Sala en zona de playoff d’ascens tot i els darrers resultats, un tant irregulars per un equip configurat de cara a tornar a la Segona Divisió B. Els potablava no van poder superar el filial del Sabadell la setmana passada al Sagnier i fa dues van caure derrotats a Can Rosés contra la UE Rubí.

Els andreuencs, per la seva part, volen mantenir imbatut el Narcís Sala, on només l’EC Granollers ha estat capaç de treure un empat dels 3 rivals que ja han visitat el feu quadribarrat. Tot i encara no trobar la tecla com a visitants, els homes de Manolo Márquez volen donar un cop d’autoritat superant un rival molt complicat una setmana abans del derbi contra l’Europa al Nou Sardenya. Per a aquest matx, el tècnic encara no podrà comptar ni amb Domi Berlanga ni amb David Payán.

Aquest partit, a més, serà molt especial per la parròquia andreuencs, ja que tot el benefici obtingut amb la venta d’entrades anirà destinat a l’associació Miradas que hablan, que estudia el Síndrome Duplicació MECP2, malaltia minoritària que pateix l’Aitor, un nen de 5 anys que viu al barri de La Sagrera. Demà les entrades ja costaran 10€.

Foto: Brian Canalejo en una acció en el duel contra l’EC Granollers | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS