El Cafè Racó del Poble, el nou bar de la UE Sant Andreu

El Fernando i l’Ester són les persones que aquesta temporada porten el bar de la UE Sant Andreu, situat al Gol Sud del Narcís Sala. A priori pot semblar un canvi que no afecta en res al dia a dia de l’entitat, i així és, però des del club us volem apropar una mica més les novetats que ofereix El Cafè Racó del Poble.

1Els propietaris dirigeixen un bar situat a Badalona amb el nom de Bocat-café La Font, i han volgut traslladar el seu èxit a Sant Andreu amb gran part de la seva carta, tota constituida amb aliments de primera qualitat. Els entrepans, a més, no es fan amb el pà comprat al matí, sino que gràcies a un forn que no s’autra, el pà està fet al moment. El mateix passa amb les patates braves, per exemple, que són tallades, picades i cuinades al moment. A més, la carta presenta una varietat de tapes molt engrescadora. L’experiència i la bona qualitat dels menjars que serveixen han fet que tant el Fernando com l’Ester s’hagin decantat per seguir fidels a la seva carta i presentar-la a Sant Andreu amb la intenció d’obtenir el mateix èxit.

Durant la setmana el bar obre a les 4 de la tarda, i els caps de setmana tot el dia. T’hi esperem!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS