El Juvenil A remunta i manté invicte el Narcís Sala (2-1)

El Sant Andreu es va imposar per 2 gols a 1 al Lleida Esportiu en un matx que els homes de Rubén García van haver de remuntar des de bon inici. Un gol matiner va obligar els andreuencs a reaccionar i a la mitja hora Juanan aconseguia l’empat. A la represa els visitants es quedaven amb 10, fet que aprofitaven els quadribarrats per culminar la remuntada 5 minuts després.

El matx va començar de la pitjor manera possible, amb un gol d’Eloi per part dels visitants quan només s’havien disputat 30 segons de joc. Després d’uns minuts de desconcert, els andreuencs van començar a ser amos del partit enfront un rival que es defensava amb solidesa de les escomeses dels locals.

El juvenil va gaudir de diverses oportunitats per igualar el partit, però no va ser fins a la mitja hora que Juanan, amb un llançament de falta magistral, aconseguia posar l’empat al marcador. Amb aquest resultat s’arribava al temps de descans.

A la represa queia lesionat al primer minut Guille, fet que va obligar Rubén García a moure la banqueta. El jugador del Juvenil A té un esquinç de genoll amb un trencament parcial del lligament intern i, de moment, haurà de fer repòs absolut durant dues setmanes.

Malgrat el contratemps que va suposar aquest fet, els andreuencs van comandar el segon temps davant un Lleida que va veure com Leo, un dels millors del partit fins el moment, va ser expulsat per doble amonestació. 5 minuts més tard, Joel Armengol va engaltar un gran xut des de fora l’àrea per fer el definitiu 2 a 1.

El Lleida va estirar les seves línies i els quadribarrats van poder sentenciar al contraatac, però els va mancar precisió. Aquest important triomf a casa col·loca el Sant Andreu en sisena posició i mante inexpugnable el Narcís Sala aquesta temporada.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Joan Fernández, Carlos Garcia, Xala, Guille (Almirall, 46’), Méndez, Kevin, Juanan (Carlos Martínez, 74’), Navarro, Jose, Alberto (Joel, 65’) i Jalal (Larrosa, 62’).

Lleida Esportiu Juvenil A: Porta, Brunet (Ponti, 83’), Traguany, Alís, Marcel, Resa, Leo, Peco ©, Borda, Álvaro (Joanet, 62’) i Eloi (Pere, 69’)

Àrbitre: Pere Barceló Roca. Va amonestar el local Carlos Garcia (42’) i els visitants Leo (22’ i 65’) Alís (32’) i Marcel (60’). Va expulsar per doble groga el visitant Leo (65’).

Gols: 0-1, 1’, Eloi; 1-1, 33’, Juanan; 2-1, 71’, Joel.

Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada de campionat del grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS