El Juvenil A segueix a molt bon ritme

Els homes de Rubén García sumen la segona victòria consecutiva, la primera de la temporada a domicili, enfront un Girona combatiu al primer temps però que va veure com quedant-se amb 10 just abans del descans el partit se li escapava de les mans. Marc Xala, gairebé sobre la botzina, donava els 3 punts a un Sant Andreu que és sisè a la classificació.

A aquestes alçades de temporada els andreuencs estan firmant un inici de campionat més que positiu. L’equip entrenat per Rubén García té confiança i els resultats, ara per ara, acompanyen en una categoria tan complicada com és la Divisió d’Honor Juvenil, tot just assolida la darrera campanya.

El Girona arribava a aquest matx després de reaccionar a un mal inici de temporada i aconseguir les dues primeres victòries de l’any, i durant un primer temps força igualat, els de Robert Vila van intentar portar la veu cantant del xoc. Just abans del descans, però, arribava l’expulsió del local Sala, que deixava als gironins en inferioritat numèrica tota la segona part.

Al primer temps cap dels dos equips havia sabut aprofitar les ocasions generades, i després de la represa el Sant Andreu va aprofitar la situació de superioritat per fer-se amb el control del matx. El Girona, malgrat tot, resistia amb una defensa ben ordenada i sense fissures.

Amb el partit gairebé finalitzat, Marc Xala, curiosament el darrer canvi introduït per Rubén García, feina sonar la campanada amb un xut escorat que es va colar per l’escaire de Pol. D’aquesta manera, els quadribarrats sumaven la primera victòria a domicili i, amb 13 punts, es situen a la part mitja-alta de la classificació.

El proper dissabte, els de Rubén García rebran la visita del Nàstic de Tarragona al Narcís Sala i intentaran seguir amb la bona ratxa de resultats com a locals; del feu andreuenc encara no s’ha escapat cap dels 9 punts disputats.

FITXA TÈCNICA

Girona FC (0): Pol Agustí, Carles Puig (Éric Torres, 67’), Abad (Sala, 16’), Abde, Mario, Guillem, Álamo, Pol Blay, Joel, Labiano (Mas, 46’) i Pimentel (Verdager, 46’).

UE Sant Andreu (1): Iván, Carlos García, Almirall, Sierra (Xala, 70’), Méndez, Víctor (Joel, 62’), Gallego, Navarro, José (Larrosa, 58’), Alberto i Carlos Martínez (Jalal, 62’)

Marcador: 0-1, 88’, Xala.

Àrbitre: García Verdura. Va amonestar els locals Verdaguer i Sala i els visitants Almirall, Sierra i Navarro. Va expulsar per doble amonestació el local Sala (45’).

Incidències: Partit corresponent a la 7ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat a Vilablareix davant 150 espectadors.

Foto: L’equip s’abalança sobre Marc Xala tot celebrant el gol | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS