El RCD Mallorca atropella el Juvenil A (4-0)

Segona derrota de la temporada pels homes de Rubén García en un matx que els balears han merescut guanyar en tot moment. Els quadribarrats no han pogut fer res davant un rival que els ha superat anotant dos gols a cada part del partit.

Molt bon partit del Mallorca, un dels rivals més durs de la categoria, que ha estat superior al Sant Andreu. En una primera part poc intensa dels quatribarrats, el fet de jugar en un camp de gespa natural un tant irregular no ha ajudat els interessos dels andreuencs i la qualtiat de la davantera mallorquina ha marcat la pauta del primer temps, amb dos bons gols d’Eder i Angel.

Després de la represa i amb 3 canvis per intentar capgirar el marcador, el Sant Andreu ha sortit amb més empenta i ha passat a controlar el primer tram del segon temps. Carlos Martínez ha tingut la més clara del partit als 15 minuts d’aquesta segona part quan ha estabellat la pilota al pal, en una jugada que hauria pogut capgirar la dinàmica del partit.

A partir d’aquesta acció el partit s’ha trencat i el Mallorca ha sentenciat amb dos gols més en 8 minuts. En resum, derrota clara contra, sens dubte, un dels millors equips de la categoría. La propera setmana visita el Narcis Sala el Lleida, a les 18,15 del dissabte.

FITXA TÈCNICA

RCD Mallorca (4): Pocovi, Cris, Gori, Nadal (Reni, 59′), Pep Vidal, Jorge, Javi Sanchez (Diego, 72′), Gerardo, Toril (Rodado, 61′), Eder (Salva, 77′) i Angel.

UE Sant Andreu (0): Joan Fernandez, C.Garcia, Almirall (Xala, 46′), Guille, Mendez, Alarcon, Larrosa (Juanan, 46′), Armengol, Jalal (Jose, 46′), Alberto (Iker, 57′) i Carlos Martinez.

Marcador: 1-0, 9′, Eder; 2-0, 40′, Angel; 3-0, 65′, Rodado; 4-0, 73′, Diego.

Àrbitre: Sebastian Ripoll Solano. Va amonestar els locals Cris, Nadal i Toril i els visitants Mendez, Almirall, Garcia, Xala, Alarcon i Iker.

Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada de campionat del grup III de la Divisió d’Honor Juvenil. Abans de l’inici del matx s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Mateu Vidal Balaguer, col·laborador del futbol base del Mallorca durant molts anys.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS