Indicacions per l’afició de cara al desplaçament a Castellar del Vallès

De cara al proper partit de lliga contra el filial del CE Sabadell, l’afició del Sant Andreu tindrà un sector propi al Municipal Pepín Valls de Castellar del Valles, així com un accés específic assenyalat a la imatge que us adjuntem. Tots els seguidors quadribarrats hauran d’anar a aquest sector, que estarà situat al lateral de l’estadi. Les taquilles estan situades al Gol Nord i l’accés serà a través del carrer Barcelona.

El preu de l’entrada serà de 10€; la Unió Esportiva Sant Andreu, com fa amb tots els clubs de la lliga i amb la seva filosofia de fomentar els desplaçaments al futbol català, ha proposat al CE Sabadell pactar el preu de l’entrada a 5€ presentant el carnet de soci del Sant Andreu i seguir el mateix procés amb els socis arlequinats al Narcís Sala de cara al partit de tornada. Tot i que el CE Sabadell ha tancat aquest acord amb altres equips de la categoria com Santfeliuenc o CE Europa, la directiva arlequinada va decidir a principi de temporada no fer aquest pacte en alguns partits com el d’aquest diumenge, o el que van jugar contra el Terrassa.

Malgrat tot, com sempre, animem a tots els aficionats andreuencs a donar suport a l’equip en aquest desplaçament en un moment important de la temporada. Volem una nova invasió!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS