Joan Esteva és el nou tècnic andreuenc

Joan Esteva Pomares (Barcelona, 28 d’abril de 1973) és el nou entrenador de la UE Sant Andreu. El barceloní arriba procedent del CE Ferreries, equip que milita al grup 2 de la Lliga Preferent Balear i encara no havia començat la temporada, amb el seu inici programat pel dissabte 12 de desembre. Esteva, a més, té experiència a la Segona Divisió B, on hi ha entrenat l’Sporting Mahonés (2009-2011) i el Constància (2012-2014). La temporada passada la va iniciar al CD Castelló. El nou tècnic arriba per substituir Manolo Márquez i, tot i que no podrà seure a la banqueta aquesta tarda en el partit contra la UE Rubí, sí ho podrà fer aquest diumenge contra el filial del Sabadell. Des del club volem aprofitar l’avinentesa per desitjar molta sort a Joan Esteva i molts èxits en la seva etapa com a entrenador del primer equip de la UE Sant Andreu.

Foto: Joan Esteva acompanyat del president Manuel Camino un cop signat el contracte | Xavi Rodríguez

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019