Joan Esteva és el nou tècnic andreuenc

Joan Esteva Pomares (Barcelona, 28 d’abril de 1973) és el nou entrenador de la UE Sant Andreu. El barceloní arriba procedent del CE Ferreries, equip que milita al grup 2 de la Lliga Preferent Balear i encara no havia començat la temporada, amb el seu inici programat pel dissabte 12 de desembre. Esteva, a més, té experiència a la Segona Divisió B, on hi ha entrenat l’Sporting Mahonés (2009-2011) i el Constància (2012-2014). La temporada passada la va iniciar al CD Castelló. El nou tècnic arriba per substituir Manolo Márquez i, tot i que no podrà seure a la banqueta aquesta tarda en el partit contra la UE Rubí, sí ho podrà fer aquest diumenge contra el filial del Sabadell. Des del club volem aprofitar l’avinentesa per desitjar molta sort a Joan Esteva i molts èxits en la seva etapa com a entrenador del primer equip de la UE Sant Andreu.

Foto: Joan Esteva acompanyat del president Manuel Camino un cop signat el contracte | Xavi Rodríguez

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018