Joan Noguera, primer sancionat, es perdrà el duel contra el Manlleu

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat que Joan Noguera, central de la UE Sant Andreu, es perdrà per sanció l’important xoc d’aquest proper dissabte a les 18:30h contra l’AEC Manlleu al Municipal d’Esports. Noguera va veure dues targetes grogues a la segona part del partit contra el Peralada, una als 4 minuts després de la represa i una altre al minut 58 del matx.

D’aquesta manera, el central andreuenc es converteix en el primer jugador sancionat aquesta temporada de l’equip de Manolo Márquez. L’únic jugador que està apercebut de sanció per acumulació de targetes és, ara per ara, Melo Cortés, que en porta 4. En aquest aspecte el segueixen Xavi Jiménez amb 3 i Dani Guerrero, Andrés Borges, Xavi Pluvins, Kevin Gissi, Hugo Fernández i Jorge Muñoz amb 2.

Foto: Joan Noguera en una acció del partit contra el Peralada | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS