La lluita de l’Aitor continua

L’Aitor, un nen de 5 anys veí del barri de La Sagrera, va ser el cap de cartell d’una iniciativa solidària del club. La UE Sant Andreu va recaptar un total de 4.095€ gràcies a la campanya #totsamblaitor i la massiva compra d’entrades pel partit contra l’AE Prat al Narcís Sala, on vàrem omplir el feu andreuencs amb més de 1.700 persones. Ara, animem tots els socis i seguidors de la parròquia quadribarrada a seguir sent partícips de la lluita per aconseguir més investigació en aquesta malaltia minoritària, el Síndrome Duplicació MECP2.

El proper dissabte, 17 d’Octubre, la Comissió d’entitats de La Sagrera organitza una nova jornada solidària per l’Aitor. Comença a les 10 del matí, amb una passejada que tindrà com a punt inicial i final els Jardins d’Elx, i passarà per carrers com Gran de la Sagrera, Berenguer de Palou, Camp del Ferro, Rovira i Virgili i indrets com el Parc de la Pegaso o la Plaça Masadas. Durant el matí també hi haurà altres activitats com tallers de zumba i country, un photocall i un mercat de roba, tot a la mateixa plaça dels Jardins d’Elx.

A la tarda, en aquest mateix espai i a partir de les 17h, serà el moment pels més menuts, amb dances, pintacares i tallers infantils. a Les 18h de la tarda el centre cívic ‘La Barraca’ se sumarà a la iniciativa, amb la cantada d’Havaneres i la nit de l’humor. Volem seguir ajudant l’Aitor i, per això, us expliquem aquestes activitats i us hi esperem!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS