La UE Sant Andreu serà a la Festa del Comerç: ajudem l’Aitor!

Com molts andreuencs que viuen al poble ja deuen saber, demà dissabte es celebra la Festa del Comerç al Carrer on, com és habitual, el club serà present un any més per apropar-se a tot el veinat. La nostra paradeta estarà situada al Carrer Gran de Sant Andreu just davant del Centre Cívic des de les 10 del matí fins les 8 del vespre.

A la paradeta del club, que estarà acompanyada per la de la secció de bàsquet de la Unió Esportiva i la botiga Sant Andreu Store, es vendran samarretes i altres ítems del merchandising del club. A les 12h comptarem amb la presència dels jugadors del primer equip Kevin Gissi i Xavi Pluvins. A més, tal com vàrem fer a la I Gran Festa de la Fabra i Coats, es posarà gespa artificial i una porteria perquè els més petits hi puguin jugar; de pas, se’ls donarà un globus del Sant Andreu i els pares podran demanar informació sobre l’escola de debutants.

Aquest any, a més, volem fer una crida als nostres aficionats perquè ens ajudin en la venta d’entrades pel partit de l’endemà, diumenge a les 17h contra l’AE Prat, partit que, com hem anunciat durant aquesta setmana, estarà dedicat a l’Aitor i tot el benefici obtingut es donarà a l’associació Miradas que hablan, que investiga el Síndrome Duplicació MECP2. Aprofitant l’avinentesa, volem agrair les múltiples mostres de suport a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #totsamblaitor.

T’hi esperem! Vine al Comerç al Carrer!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS